Ilmoittautuminen

Koe uudistunut Educational Masters

Koululiiga Educational Mastersin kevätkausi 2023 tulee taas! Kevät tarkoittaa uuden alkua myös Edumastersissa, sillä Suomen liigan läpiviennistä ottaa vetovastuun esports- ja opetuskentältä tuttu Incoach.

Educational Masters Minor sarjatasolla toisen asteen opiskelijat pääsevät ottamaan taas mittaa toisistaan, kun taas muodostuneessa Majorissa mittelevät keskenään korkeakouluopiskelijat. Koululiigassa osallistujat edustavat aina omia oppilaitoksiaan ja yhdestä koulusta voi olla useampia joukkueita mukana. Koululiigan pelejä striimataan säännöllisesti Educational Mastersin Twitch-kanavalle maalis-toukokuun ajan, jonka päätteeksi liigat huipentuvat toukokuussa järjestettäviin finaaleihin.

Pelkkää CSGO:ta ei tarvitse kuitenkaan seurata, sillä jo myös änäriliiga saa jatkoa keväälle 2023! Minor ja Major opiskelijat voivat ilmoittaa itsensä myös matalankynnyksen NHL-turnaukseen joka pelataan muutaman viikonlopun mittaisena pyrähdyksenä 1v1 formaattina. Änäripelit striimataan Educational Mastersin pääkanavalle ja parhaat 3 pelaajaa palkitaan!

Ilmoittautuminen CSGO-liigaan aukeaa 30.1. ja sulkeutuu 17.2. Änäriliigan ilmoittautumien on auki koko helmikuun aina 28.2. asti.

KEVÄT 2023

Peleinä CSGO ja NHL
Ilmoittautuminen aukeaa 30.1.
Liiga pelataan maalis-toukokuussa
Jaossa yli 5000€ palkintorahana!
Aukeaa myöhemmin
Ilmoittaudu

KEVÄÄN 2023 KOULULIIGA

Vaikka muutoksia on tiedossa myös perinteitä aiotaan noudattaa. Liigan brändi ja Edumasters tiimin rakentama toimiva liigamalli pidetään koskemattomana, joskin Edumastersin prosessia ja tuotantoa lähdetään hiomaan uudella taustatuella heti kevätkaudesta eteenpäin. Tiedossa on myös peruskouluille suunnattua kilpatoimintaa joka aktivoi nuoria pelaajanalkuja ohjatun toiminnan pariin.

Jo tutuksi tullut Educational Masters tarjoaa toimintaan osallistuville opiskelijoille yhteisöllistä toimintaa arjen ympärille sekä loistavan väylän verkostoitua muiden opiskelijoiden kanssa. Koululiigan kevätkauden ilmoittautuminen on auki 30.1.-17.2. jonka jälkeen koulut pääsevät ottamaan toisistaan mittaa todenteolla!

Educational Masters koululiigatoimintaa kehitetään ja toteutetaan yhteistyössä laji- ja koululiittojen kanssa. Mukana matkassa ovat:
- Suomen elektronisen urheilun liitto, SEUL
- Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU
- Koululiikuntaliitto, KLL
- Opiskelijoiden liikuntaliitto, OLL
Ilmoittaudu

LIIGAKUMPPANIT

YHTEYSTIEDOT

Liigakoordinaattori
Christian Joutsenvuori
christian@incoach.fi
0504927787